• info@rethymnovilla.gr
  • +30 6978 477 405

Ρέθυμνο – Αγνάντι Βίλλα 19 Χλμ

Ρέθυμνο – Αγνάντι Βίλλα 19 Χλμ

Η όμορφη πόλη του Ρεθύμνου θα σας γοητεύσει σίγουρα. Συνιστούμε ναεπισκεφτείτε οπωσδήποτε το Ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου με τις ψαρόβαρκες, το πανέμορφο φάρο και τις πολλές ταβέρνες. Επίσης μετά από το Ενετικό λιμάνιμπορούμε να απολαύσουμε την βόλτα μας στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου και ναπεριηγηθούμε μέσα στα στενά. Το βενετσιάνικο κάστρο Φορτέτζα και τομουσείο, η Κρήνη Ριμόντι με το τρεχούμενο νερό , η “Κυρία των Αγγέλωνμιααπό τις πολλές όμορφες εκκλησίες, το Νεραντζέ Τζαμί, η ΜεγάληΠόρτα είναι σίγουρα μνημεία που δεν θα σας απογοητεύσουν.

Στην οδό Αρκαδίου και Εθνικής Αντιστάσεως θα βρεθείτε ανάμεσα σε πληθώρακαταστημάτων με είδη ρουχισμού, υποδήματα, χρυσοχοεία και οτιδήποτε άλλοχρειαστείτε. Επίσης θα σας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσετε μερικά από τα ωραιότερα βενετσιάνικα αρχοντικά του Ρεθύμνου

Στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καφετέριες, για όσους θέλουν νατσιμπήσουν κάτι, να δροσιστούν με ένα αναψυκτικό ή να τονωθούν με ένα παγωμένο ρόφημα. Η θέα της θάλασσας και της αμμώδης παραλίας θα σας αναζωογονήσει.

Το βράδυ η νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου με τα φημισμένα ρακάδικα, τα κλάμπ, τις καφετέριες, τις μπυραρίες, ταμπαρθα καλύψει σίγουρα όλα το γούστα διασκέδασης.